Азис с Новогодишна изповед по Нова тв: Мислел съм да зарежа

...
Азис с Новогодишна изповед по Нова тв: Мислел съм да зарежа
Коментари Харесай

Азис: Бях всичко, което българинът мрази, но успях да се преборя

Азис с Новогодишна изповед по Нова тв: 

„ Мислел съм да зарежа всичко и да се занимавам с нещо друго ”, споделя артистът
„ Имах нещастието да бъда всичко, което българинът ненавижда, само че съумях да се преборя ”. Това показа Азис пред Диана Найденова в „ Карай напряко ”.

„ Със славата се привиква до степен, в която си мислиш, че тя цялостен живот е била част от теб и че тези неща няма в никакъв случай да се трансформират. Не мога да кажа, че е неприятно, само че мога да кажа, че е нещо без което в случай че остана ще скърбя ”, сподели още той.

„ Мислел съм върху това да зарежа всичко и да стартира да се занимавам с друго. Отдават ми се доста неща, а и не съм ленив. Мога да работя на градеж, мога да продавам картини, да ти върша косата, да сготвям, да виждам деца. Хора като мен гладни няма да останат ”, разяснява артистът.

Азис: Аз съм един извънредно печален, уединен, изравен на мрачно човек

Той показа и по кое време тъкмо е осъзнал, че е прочут. „ Разбрах, че съм всеобщо различим, когато една нощ, разхождайки се в тъмното по една от директните на „ Витоша ”, се разминах с 80-годишна двойка. Говореха си, подминах ги и чух дамата по какъв начин сподели на мъжа си „ Боже, знаеш ли, че този, който мина май беше Азис ”. Тогава си споделих, че аз май съм прочут. В началото това доста ми харесваше ”, описа Азис.

Самият той има вяра, че човек е основан, с цел да може да влиза в положение на мимикрия и да оцелява. „ Аз мимикрирам съвършено. Мога да се трансформира в напълно различен човек и да стартира да пребивавам по този метод доста бързо. Мога и с 2, мога и с 200, мога и с 2000 ”, споделя артистът.

Азис показа и спомен от детството си, когато е помагал на бременната си майка да чисти в Германия.

„ Чистехме летен спектакъл в едно селце. Беше извънредно, само че имаше фризер, който доста елементарно отварях скрито и си вземах сладолед. Казвах й, че един ден ще имам мой си фризер със сладолед у дома. Тя не ми вярваше. Дойде време, в което мога да имам, само че не дръзвам болести пустите калории. Животът е въртележка. Фризер не ми би трябвало, сладолед не дръзвам да хапвам ”, майтапи се изпълнителят.

„ Ничия земя ”: Лице назаем?

„ Имам опция да вървя по разнообразни места, само че не го върша поради работата си. Какво като можеш всичко, само че нямаш време за нищо? ”, прибавя Азис.

По думите му самият той е надалеч от това да подарява времето си на околните си. „ Достатъчно доста дадох от себе си за тях. Те задоволително добре се възползват от късото време, в което са с мен. Обожавам фамилията си, само че в действителност мога и без тях. Искам да си умря малко. Ние сме голяма шумна циганска фамилия. Представете си през днешния ден, на Васильовден, какво е – едни тави, миризми, кючеци, танци, песни - ще кажеш, че честваме облага от тото, а в действителност просто ядем. Казал съм им да не ме занимават ”, показа артистът.

Пред Диана Найденова Азис описа и за своята щерка. „ Тя е към този момент на 14 година До огромна степен може да се грижи сама за себе си. Няма огромни условия, няма стремежи и потребности, каквито друго дете на нейно място, с татко като мен, щеше да има. Досега един път не ми е споделила: „ Татко желая това, нуждая се от това ”. Не е осведомена с изкуството ми. Последната ми ария я беше гледала 15 дни, откакто излезе. Тя е особена. Има си нейни свят и ползи и те въобще не съответстват с моите ”, сподели той.

Азис: Смесените двойки ще оказват помощ за интеграцията

„ Не бях щастливо дете. Бях замислено дете, което си живее в собствен личен свят и нямах самообладание да стана прочут ”, показа Азис.

„ Веднъж, до момента в който майка ми копаеше, ме прати до магазина. Аз стопирах в средата на равнищата й и споделих, че един ден няма да може да праща до магазина. Тя ме попита за какво, а аз отговорих: „ Защото ще бъда толкоз прочут, че няма да може да изляза от вратата, всички ще желаят да се снимат с мен в магазина и ще ти е малко неловко ”, описа той.

По думите му самият той от дребен е знаел какво има. „ Този глас и тези уши ги имам от дете и чувах, че звуча друго, тъжно. Като дребен пеех индийски песни, доста се доближавах до тях и разплаквах хората ”, разяснява артистът.

„ Аз реализирах американската фантазия, само че в никакъв случай не ми е задоволително. Изключително лаком съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И в случай че ти, дребосъче, не знаеш по какъв начин пея, то значи би трябвало да ти покажа и да стигна до сърцето ти ”, сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР